Vacature Personeels- en salarisadministrateur


2administrate is een jong en groeiend administratie- en advieskantoor dat organisaties compleet ontzorgt op administratief, financieel en fiscaal gebied. Daarbij ondersteunen wij ondernemers met bedrijfskundige kennis en ervaring bij het ontwikkelen van een gezonde en rendabele bedrijfsvoering. Het kenmerk van onze dienstverlening is maatwerk.In verband met de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een:


Personeels- en salarisadministrateur

voor 24-32 uur per week


Als personeels- en salarisadministrateur verzorg jij de personeels- en salarisadministraties van onze klanten en fungeer jij hierbij als eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als collega’s. Je helpt de klant zijn onderneming tot een succes te maken door alle P&O-zaken te regelen en daar waar mogelijk te adviseren.Werkzaamheden

In deze gecombineerde functie draag jij zorg voor de totale salarisadministratie van onze klanten. Hierin treed jij proactief op om hen te ondersteunen. Daarbij verzorg jij de personeelsadministratie, zoals personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim etc. De functie biedt alle ruimte om door te groeien naar een adviserende rol op P&O-gebied.  Dit advies richt zich op vraagstukken als de HR-cyclus, beloningsbeleid, secundaire arbeidsvoorwaarden, inzet flexibele werknemers etc. Jij ziet het als een uitdaging om een actieve bijdrage te leveren aan de groei van ons kantoor in deze afwisselende nieuwe functie.Wie zoeken wij?

Een gedreven, proactieve personeels- en salarisadministrateur, die zelfstandig zowel de operationele, als (op termijn) een adviserende, rol kan vervullen. Je hebt enkele jaren ervaring met de beschreven werkzaamheden en bij voorkeur ervaring met Exact. Aangezien het voor een deel een uitbreiding van onze dienstverlening betreft, is een flexibele, ondernemende instelling een must. Een leuke kans voor een actief persoon, die graag binnen een kleine organisatie werkt en een grote diversiteit aan klanten in het MKB wil bedienen.


Wat bieden wij

2administrate biedt een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Verder kom je te werken in een jong team met een informele werksfeer, zowel onderling als in de relatie met onze klanten. Jij bepaalt zelf jouw groeimogelijkheden, wij ondersteunen met interne begeleiding en scholing.Ben jij de betrokken personeelsadviseur met ervaring in salarisadministratie en werk je graag in een in team? Dan ontvangen wij graag je CV én uitgebreide motivatie, vóór 25 juni a.s., per e-mail: jolanda@2administrate.nlAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.