Vacature Assistent Accountant / Relatiebeheerder

 

2administrate is een jong en groeiend administratie- en advieskantoor dat organisaties compleet ontzorgt op administratie, financieel en fiscaal gebied. Daarbij ondersteunen wij ondernemers met bedrijfskundige kennis en ervaring bij het ontwikkelen van een gezonde en rendabele bedrijfsvoering. Het kenmerk van onze dienstverlening is maatwerk.

 

In verband met de groei van onze onderneming zijn we op zoek naar een:

 

Assistent Accountant / Relatiebeheerder voor 32 - 40 uur per week

                                  

Als relatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je helpt de klant zijn/haar onderneming tot een succes te maken door ervoor te zorgen dat alle administratieve en fiscale zaken goed op orde zijn.


Werkzaamheden

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het controleren of voeren (evt. op locatie) van de administratie, het verzorgen van de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast stel je tussentijdse rapportages samen en maak je de jaarrekening op. Vanuit jouw contact met de klant signaleer je eventuele adviesbehoeften.


Afhankelijk van je kennis en ervaring op de specifieke klantsituatie werk je zelfstandig of samen met een Senior-Relatiebeheerder als één team. Vind jij ook dat een ondernemer meer mag verwachten dan alleen een jaarrekening en vind je het een uitdaging om hier een rol in te spelen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Wie zoeken wij?

De veelzijdigheid van deze functie en de verscheidenheid van klanten vereist dat je in staat bent snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en het overzicht behoudt op de daarbij behorende prioriteiten. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring, een afgeronde HBO opleiding en ervaring met Exact is een pré.  

 

Wat bieden wij?

2administrate biedt een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een jong team met een informele werksfeer, zowel onderling als in de relatie met onze klanten. Je bepaalt zelf je groei mogelijkheden, wij ondersteunen met interne begeleiding en scholing.


Ben jij de enthousiaste relatiebeheerder met oog voor detail en werk je graag in een klein team? Dan ontvangen wij graag je CV én uitgebreide motivatie, vóór 25 juni a.s., per e-mail: jolanda@2administrate.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.