Uitnodiging Ontbijtseminar 20 november 2014

Beste werkgever,

2administrate nodigt u graag uit voor een ontbijtseminar op donderdag 20 november 2014 waarin wij u bijpraten over onderwerpen die voor u als werkgever belangrijk zijn. Tijdens een uitgebreid ontbijt hebben we voor u 2 sessies gepland staan.

Tijdens de eerste sessie wordt u bijgepraat over de verplichte invoering van de Werkkos­tenregeling (WKR) per 1 januari 2015. Wij geven u inzicht in de wijzigingen t.o.v. de huidige situatie en wat dit voor u als werkgever betekent. Onderwerpen die hier aan de orde komen:

- Wanneer is een vergoeding of verstrekking loon voor de werknemer

- Welke vergoedingen of verstrekkingen vallen onder een gerichte vrijstelling of nihilwaardering

- Wanneer is de eindheffing van 80% van toepassing.

Tijdens de 2e sessie zal onze “huisjurist” van Schyns Advocaten u bijpraten over de wijzigingen in het kader van het arbeidsrecht vanaf 1 januari 2015. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

- Wijzigingen in het proeftijdbeding

- Nieuwe regels voor opvolgende tijdelijke contracten

- Wijzigingen in de opzegtermijn en de ontslagvergoedingen

- Bedenktermijn bij ontslag met wederzijds goedvinden.

De eerste sessie zal om 8:15 uur starten, wij ontvangen u graag vanaf 7:45 uur. De locatie is Restaurant Indigo, Singel 6 in Schipluiden. Parkeren kunt u op het terrein voor ons kantoor. Om 10:00 uur zal het seminar worden afgesloten.

Kent u een collega werkgever waarvoor u denkt dat deze sessie ook interessant is, dan kunt u deze persoon als introducé meenemen. Graag vernemen wij voor 13 november met hoeveel personen u aanwezig zal zijn. Stuur uw reactie naar info@2administrate.nl o.v.v. ontbijtseminar.

 

Wij zien u graag op 20 november a.s. !!